404 „коня“ и разход 3,3 л /100 км за усъвършенствания Defender Plug-in хибрид


9
сеп.
2020

Land Rover Defender вече разполага с усъвършенствани нови двигатели, ново ниво на оборудване и повече опции. За 2021 моделна година усъвършенстваният нов Plug-In хибрид (PHEV) модел – P400e – ще бъде този, който да направи иконичния всъдеход още по-желан. Комбинирайки мощен 2-литров четирицилиндров бензинов двигател и електрически мотор със 105 кВт, 404-те к.с. на P400e ще гарантират здрава тяга и нисък разход на гориво, комбинирани с емисии на CO2 едва 74 г/км и смесен разход на гориво 3,3 л/100 км. С новия Defender потребителите ще могат да шофират в изцяло електрически режим до 43 км, включително офроуд, където непосредственият въртящ момент от електрическия мотор прави модела още по-способен.

Наред с новия P400e, мощният и ефективен редови шестцилиндров дизелов двигател Ingenium на Land Rover се присъединява също към гамата.

Новото ниво на оборудване X-Dynamic е достъпно както за Defender 90, така и за 110, предлагайки разнообразие от дизайнерски детайли както в екстериора, така и интериора, които отразяват огромните възможности на модела и гарантират, че той ще се откроява сред тълпата. Изборът от индивидуални опции също е на разположение за първи път, включително сгъваемия покрив от плат за Defender 110 и избора на пакет за окачване на Defender 90, докато премиум предните LED фарове, аудиосистемата Meridian, Head-Up дисплея и предните светлини за мъгла могат да се добавят поотделно.

Всички варианти на PHEV се предлагат със стандартен кабел за зареждане Mode 3, като се предлага и опционален кабел Mode 2. Кабелът за зареждане Mode 3 позволява зареждане до 80% за два часа, докато зареждането чрез кабел Mode 2 ще отнеме около седем часа, за да се зареди до 80% – идеално за домашно зареждане през нощта. Използвайки 50 kW бързо зарядно устройство, P400e се зарежда до 80% за 30 минути.

Defender P400e се предлага с опция от пет или шест места, стандартна тризонова климатична система, затъмнени стъкла и предно соларно стъкло. Специфично за варианта PHEV е регенеративното спиране, ключов технологичен компонент за постигане на впечатляващо нисък разход на гориво.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >