3D Design направи карбонов бодикит за BMW Z4 M40i

0504
2021

M-Roadster вече не се предлага от BMW. Като утеха хората от 3D Design са приготвили за Z4 M40i карбонов бодикит, с който роудстърът причина на M поне на външен вид.

Z4 е израз на типичната за BMW радост от шофирането. Особено като M40i с 340 к.с. от редови 6-цилиндров агрегат и спортна автоматична трансмисия. Въпреки буквата в името на модела, това не е истински   M-роудстър по смисъла на предшествениците с мотор на М3. С карбонов бодикит и ауспухова уредба с четири крайни тръби на хората от  3D-Design моделът от Мюнхен поне се доближава на външен вид до истински M. 

Тунинг-елементите стават (почти) само за M40i

Бодикитът на японските тунинг-специалисти се състои от пет части. Предната броня е допълнена от спойлер с допълнителни странични сплитери. Добавяме също така странични прагове, заден дифузьор  и заден спойлер. С изключение на спойлера всички елементи стават само за M40i. Те са направени от карбон, като спойлерът може да е и от полиуретан. От задната броня излизат четири крайни ауспухови тръби на уредбата от неръждаема стомана, с подобаващо подправен звук от 6-цилиндровия мотор. Джанти, алуминиеви педали и лостчета на волана от карбон също се предлагат. Цените се обявяват при запитване.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин