32 490 лв. за новото Renault Captur

0502
2020

Станаха ясни цените за България на новото Renault CAPTUR, започващи от 32 490 лв. с ДДС за версия Life TCe 100 и 35 690 лв. с ДДС за версия Life dCi 95. Налични за поръчка са двигатели TCe 100, TCe 130, TCe 155, dCi 95 и Blue dCi 115, с ръчна или автоматична скоростна кутия с двоен съединител.

Новото Renault CAPTUR прави своята първа публична изява на 5 ноември 2019 г. Изцяло променен, запазвайки всички качества, които го направиха успешен, новото Renault CAPTUR разширява още повече възможностите за външни и вътрешни персонализации.

С увеличаването на размерите му (11 см по-дълго и почти 2 см по-широко), новото Renault CAPTUR мисли за своите пътници и им предлага повече пространство, повече комфорт и повече обем за товари. Това увеличава възможностите за модуларност с плъзгаща седалка на 16 см, две височини на пода на багажника, възможност за товарене на предмети с дължина 1,57 м и предлага 27 л, умело разпределени места за съхранение в купето.

Интериорът е преживял революция както по отношение на стил, така и на качество. Новите материали, модерното персонализиране (налични са 14 комбинации и 8 светлинни атмосфери), комфортът и ергономията ви носят ново изживяване. Новата мултимедийна система EASY LINK предлага най-доброто от съвременните технологии, като например свързване на смартфон или Google Търсене.

Технологиите са също подобрени благодарение на новите помощни системи за водача от най-добро ниво в категорията, предлагащи първата стъпка към автономното шофиране. Благодарение на новата платформа на Алианса, новото Renault CAPTUR отива по-далеч по отношение на ефективност, комфорт и удоволствие от шофирането.

И накрая, персонализацията, широко известна при CAPTUR, е допълнително обогатена с повече от 50 екстериорни комбинации и появата на 18-инчови джанти.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин