30 успешни години Интербулит Екип

2911
2019

Преди 30 години и точно на 10 ноември 1989 г. е основан ИНТЕРБУЛИТ. Това го прави връстник на демократичните промени, създал, запазил и развил бизнеса си в условията на сложните икономически отношения в страната ни през последните 30 години. Първоначално в дружеството ни участваха италиански партньори, производители на автосервизно и авторемонтно оборудване, от чиято дългогодишна търговска и производствена история черпехме първоначален опит. Впоследствие беше създаден ИНТЕРБУЛИТ коректен, надежден и стриктен контрагент при изпълнение на задълженията си по доставките, монтажа и поддръжката на предлаганата от нас огромна гама от продукти. Показател за това са многобройните благодарности и референции, които сме получавали през годините от нашите клиенти. През годините в техническите центрове на нашите производители, преминаха за обучение много техници и инженери за извършване на монтажни и ремонтни дейности. Работим изключително и само с водещи световни производители с доказана история и качество на техните продукти.

Лазар Тошков, основател и управител

Близо 30 години вече притежаваме ексклузивни права за разпространение на машини и съоръжения, произведени в ЕС, за технологично оборудване на автосервизи, автомиячни и автобояджийски AUTOEQUIP / DEGAMA – Италия: производител на автоматични четкови автомивки с над 55-годишен световен опит MIX – Италия: производител на професионално оборудване за автомивки на самообслужване с 32-годишен световен опит HERRMANN – Германия: производител на пистонни подемници с 48-годишен световен опит CORGHI – Италия: 65 години световен лидер в областта на машини за обслужване на гуми NOVA VERTA – Италия: производител на бояджийски камери с над 45-годишен световен опит Лазар Тошков, основател и управител 30 успешни години Интербулит Екип www.interbulit.com ЕКИП без италиански съдружници – такъв, какъвто съществува и се развива успешно и до днес.

AUTOEQUIP / DEGAMA – Италия: производител на автоматични четкови автомивки с над 55-годишен световен опит
MIX – Италия: производител на професионално оборудване за автомивки на самообслужване с 32-годишен световен опит

С гордост можем да заявим, че сме оцелели на пазара, както през изключително трудните първоначални години на демокрацията, началото на 90-те, така и в по-късните години, когато се появи сериозна конкуренция в предлагането на автосервизно, автомиячно и автобояджийско оборудване. Появата на конкуренцията ни даде нови сили и идеи за развитието на нашия бизнес и много често улесняваше нашите продажби. Успяхме да създадем репутация на центрове. С повечето от нашите контрагенти сме в изключително приятелски отношения и изградено взаимно доверие.

NOVA VERTA – Италия: производител на бояджийски камери с над 45-годишен световен опит
CORGHI – Италия: 65 години световен лидер в областта на машини за обслужване на гуми

На по-късен етап с наш партньор от Южна Корея се включихме в оборудването на строителни заводи, депа за битови отпадъци и инертни материали с инсталации за автоматично измиване на строителна техника и товарни автомобили. Предимствата на нашата работа са индивидуалният подход към всеки клиент, изразяващ се във внимание към неговите нужди, изисквания и възможности, и съчетан с предлаганите от нас най-оптимални технологични, пространствени и дизайнерски решения. Сертифицирани сме по стандарта ISO 9001:2015.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин