3 поредни титли за Автогладиатор номер едно в Луда надпревара


31
май
2021

Двудневна шоу надпревара взриви град Костинборд, гости от цялата страна изминаха стотици километри, за да се насладят на екшън, битки, каскади, сблъсъци и уникална шоу програма, която изнесе „Луда надпревара“ в Костинброд!

През първия ден на събитието се проведоха 3 битки на непрофесионално подготвените автомобили, както и 4 на професионалистите, които оставиха зрителите без дъх, а в неделния ден още от ранни зори автогладиатори усилваха и ремонтираха колите си, за да се впуснат в ожесточени битки на арената. Шест рунда сред дъжд, кал, пушек, нищо не успя да сломи както участниците, така и публиката на Луда надпревара. Първата битка бе на стоковите автомобили. в която без съмнение Алекс от Костинброд надви над всички и се класира за финалите. Победителят в надпреварата в миналогодишния сезон не се даде така лесно и показа, че няма победа на всяка цена, а цената е да се забавляваш до последния пушек в ауспуха и грабна поредна титла Автогладиатор в Луда надпревара. Красимир Шукадаров с неговата „Млада“ Лада се оказа по-железен и от своя автомобил, като надви всички останали пилоти този уикенд в Театър на разрушението. След като любимите нежни половинки на пилотите бяха безусловно до мъжете си в първия ден, готините мами решиха също да се впуснат в битките през втория ден. С простори, заварени върху автомобилите, младите мами излязоха да мерят сили на арената.

Победителка в женската битка стана мама „Урагана“ от Костинброд, която помете като фурия съперничката си от София. През двата дни на арената на гладиаторските битки се демонстрираха едни от най-опасните филмови каскади, преминаване през стълба, но без да засегне човекът върху нея, АТV-та на две гуми, дрифтове от най-малкия участник в програмата едва на шест годинки заплени публиката с невероятно шофиране на детско АТВ, горящи коли и др. Следващата „Луда надпревара“ е на 17 и 18 юли в Перник!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин