3-литрово Audi A4 allroad на нищожни километри и на добра цена

1511
2022

Въпреки че SUV-овете стават все по-търсени, комбитата продължават да имат голям брой почитатели. Особено ако предлагат и други екстри в допълнение към пригодните за всекидневието размери и своята гъвкавост. Пример за подобни екстри са например повишеният клиренс, задвижването на четирите колела и мощен дизел за дълги преходи без спиране за зареждане. Перфектен пример за тази комбинация е Audi A4 allroad.

Цените на новите allroad са плашещи, но като употребяван моделът бързо се превръща в достъпна опция. Ако имате късмет, ще откриете екземпляр на много малко километри с шестцилиндров дизел под предния капак – като Audi-то, продавано в германския град Люденшайд.

ОЩЕ ОБЯВИ ЗА ПРОДАЖБА НА AUDI A4 ALLROAD

Въпросното Audi A4 allroad quattro 3.0 TDI с първа регистрация през октомври 2017 г. е на пробег едва 14 516 километра. Комбито в цвят Mythosschwarz Metallic изглежда безупречно на снимките към обявата. Автомобилът със задвижване на четирите колела явно не е шофиран по пресечен терен.

Пробегът от 14 516 километра почти не се забелязва по интериора на 5-годишното A4 allroad. Audi-то е с добро оборудване.

3-литровят шестцилиндров дизелов двигател с 218 к.с. и максимален въртящ момент 400 Нм е комбиниран със 7-степенен автоматик, който предава тягата към четирите колела.

Audi A4 allroad с добро оборудване

В оборудването на автомобила влизат тризонов автоматичен климатик, камера за заден ход, навигационна система и изцяло дигитално табло. Съществен плюс за студения сезон е печката.

Проверката ни в стара ценовата листа показва, че преди пет години A4 allroad 3.0 TDI с по-ниското ниво на мощност е струвало най-малко 56 310 евро (ок. 112 500 лв.) без екстри. Ако не ви притеснява, че предишните двама собственици са разработвали „шестака“, можете да спестите сериозна сума – тъй като автокъщата Autopavillon Piepenstock в Люденшайд продава 5-годишното A4 allroad само за 33 730 евро (ок. 67 500 лв.).

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин