Новини » 274 км/ч? Ютюбър блъска своя Huracán с високо темпо

274 км/ч? Ютюбър блъска своя Huracán с високо темпо

3108
2022

По време на заснемане на видео ютюбърът Дариуш Добре направи катастрофа със своя Lamborghini Huracán STO и се отърва невредим. Информацията!

Най-добре е през… оградата! Това се случи на 27-годишния ютюбър Дариус Добре с неговия едногодишен Lamborghini Huracán STO в един частен имот. Първоначално Добре се спуска, иска да завие надясно, но първо минава през малък насип, а после и през оградата.

Първото видео със STO се появи в канала „Dobre Cars“ на 24-ти август 2021 г., а точно година по-късно – на 20-ти август 2022 г. – американецът блъска своя суперспортен автомобил. По негова информация в момента на катастрофата той се е движел със 170 мили в час (тоест 274 км/ч). Макар, че във видеото се вижда, как малко преди удара автомобилът спира рязко, така че при самата катастрофа скоростта е била по-ниска. Дариуш Добре и неговият спътник са останали невредими.

Предницата на Huracán  представлява тъжна гледка

За разлика от суперспортния автомобил. Дясното странично огледало е откъснато, бредната броня е тотално унищожена, предният капак също е пострадал вследствие на удара.

Все пак ютюбърът можеше да е и значително по-бърз с разполагащия със 640 к.с. Lamborghini. 310 км/ч е максималната скорост на V10-атмосферния агрегат с работен обем от 5,2 литра. Така, че щастие в нещастието, тъй като катастрофата със струващия600.000 лв. автомобил можеше да завърши доста по-трагично!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин