266 000 лева за брониран Superb


30
май
2018

Ако работата ви е защита на свидетелите, но ви трябва и семеен автомобил, имаме добри новини. Вече можете да си купите бронирана Skoda Superb Combi.

Този „утраяк“ сребрист Superb e разработван в Англия три години и е непробиваем от куршуми, защитен от взривове и подсилен да отговаря на стандарта PAS 300. Разбира се, и стъклата са бронирани, казват от Skoda.

Бронята по цялата каросерия предпазва пасажерите, резервоара и всичко останало. Под стабилната защита работи 2,0-литров дизелов TDI-двигател. Спирачките и окачването, а с гумите ще можете да продължите да се придвижвате дори когато са спукани.

Допълнителното тегло прави колата тромава по отношение на динамичните възможности, но ще се справи перфектно с изблъскването на някои „неслучайни“ препятствия на пътя.

Все пак най-отличителните функции на Superb Combi са запазени – като 660-литровия багажник, просторното купе и големия тъчскрийн.

Бронираният Superb е оборудван с полицейски светлини и бутон за повикване на подкрепление. Преработката трае 4 седмици и автомобилът струва около 266 000 лева.

Още по темата

Card image cap
„Костенурка“ от Lego

11
юли
2016

Lego ви дава възможност да сглобите модел на "костнурка" със сърф. Отиват ли си блокчетата с кръглите форми?

Card image cap

В последния брой:

Архив >