266 000 лева за брониран Superb


30
май
2018

Ако работата ви е защита на свидетелите, но ви трябва и семеен автомобил, имаме добри новини. Вече можете да си купите бронирана Skoda Superb Combi.

Този „утраяк“ сребрист Superb e разработван в Англия три години и е непробиваем от куршуми, защитен от взривове и подсилен да отговаря на стандарта PAS 300. Разбира се, и стъклата са бронирани, казват от Skoda.

Бронята по цялата каросерия предпазва пасажерите, резервоара и всичко останало. Под стабилната защита работи 2,0-литров дизелов TDI-двигател. Спирачките и окачването, а с гумите ще можете да продължите да се придвижвате дори когато са спукани.

Допълнителното тегло прави колата тромава по отношение на динамичните възможности, но ще се справи перфектно с изблъскването на някои „неслучайни“ препятствия на пътя.

Все пак най-отличителните функции на Superb Combi са запазени – като 660-литровия багажник, просторното купе и големия тъчскрийн.

Бронираният Superb е оборудван с полицейски светлини и бутон за повикване на подкрепление. Преработката трае 4 седмици и автомобилът струва около 266 000 лева.

Още по темата

Card image cap
360 000 лева и 600 к.с. за Lamborghini-то SUV

25
ян.
2017

Lamborghini Urus ще бъде при дилърите през пролетта на 2018 г. Поръчките на SUV-a обаче вече започнаха. AUTO BILD разкрива най-важното за модела

Card image cap
Sixt взе на подбив Свети Валентин (ВИДЕО)

9
февр.
2018

Темата за събирането на хората и любовта често е използвана в рекламите – тъй като подобни емоции засягат всички потребители. Sixt преоткрива мотива по нетрадиционен начин

Card image cap

В последния брой:

Архив >