25-годишна се фука със Swarowski-Lambo


11
апр.
2019

Най-блестящото Lambo: покритото с кристали Swarowski Lamborghini на Дария Родионова привлече погледите по време на среща на суперавтомобили в Лондон

Дария Родионова изглежда си пада по лъскавия лукс. Родената в Русия модна дизайнерка показа своето „бижу“ на среща на супер-коли в Лондон на 7-ми април 2019 г. То е черно, притежава 750 к.с. и е покрито с над 2 милиона кристала Swarowski. Под кристалите има Lamborghini Aventador SV, който според 25-годишната му притежателка е моделиран за над 700 часа работа от лондонската тунинг-фирма Cars in Cloaks. Вдигащият максимална скорост от 350 км/ч суперспортен автомобил е бил готов навреме за срещата в английската столица.

В профила си в Instagram рускинята, която печели парите си с продажба на луксозни кожени якета, показва своето бляскаво Lambo. Покритият с кристали „италианец“ с регистрационен номер „DAR IIA“ е основната атракция на срещата. Дори да е доста спорно, дали подобно нещо е необходимо и смислено, без съмнение колата е автомобилно произведение на изкуството.

Още по темата

Card image cap
Това Ferrari е електрическо!

16
ян.
2018

Да караш Ferrari с електрическа тяга! Купувач си търси уникално Ferrari 308 GTS с електрическо задвижване. Този модел има дива история.

Card image cap
Малкият рай в Санкт Паули

3
февр.
2016

Тук животът тече в умален размер… Каним ви на посещение в магазина, в който от почти 100 години се продават умалени модели на автомобили

Card image cap

В последния брой:

Архив >