22-цолови джанти на Techart за новото Porsche Taycan


10
авг.
2020

Techart са разработили широкообхватна тунинг програма за Porsche Taycan. Началото поставят новите джанти на за електрическия „спортист“!

С Porsche Taycan традиционният производител на спортни коли от Цуфенхаузен навлиза в нова територия – това е първата изцяло спортна електрическа серия на Porsche. Предизвикателство и за тунинг-специалистите на тема електрически спортисти. Techart работят по широкообхватна програма за индивидуализиране, която стартира със специални джанти.

22-цолови джанти в различни изпълнения

Аеродинамични елементи, облагородяване на интериора и оптимизация на мощността – всички тези неща за Porsche Taycan се намират в процес на разработка, но новите Formula-VI джанти са вече готови. Предлаганите за Taycan 4S, Taycan Turbo и Taycan Turbo S джанти от леки материали са с размер 10,0 x 22 цола (отпред), респективно 11,5 x 22 цола (отзад). В зависимост от желанието на клиента джантите се лакират в един или няколко цвята, като допълнително се предлага и бляскава челна повърхност. Джантите на Techart са в унисон с цветните акценти и контрастни цветове във вътрешното пространство.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин