21 монитора в студията на Kia


27
февр.
2019

Kia се отказва при новата си електрическа студия от странични огледала и класически фарове. Затова пък във вътрешното пространство ще има 21 дисплея!

Kia ще покаже на предстоящия автомобилен салон в Женева (7-ми до 17-ти март 2019 г.) електрическа студия. За какъв точно тип автомобил става дума, засега от Kia не дават информация. А тийзърите също не ни помагат да се ориентираме.

Все пак предполагаме, че става дума за спортен автомобил, който ще бъде без странични огледала и без класически фарове – вместо последните ще има дълга светлинна ивица, която ще преминава през загатната радиаторна решетка. Страничните огледала пък ще бъдат заменени от миниатюрни камери. Кулминацията по време на представянето обаче ще бъде във вътрешното пространство: върху арматурното табло ще има 21 отделни дисплея. За какво служат те и как ще се казва автомобилът, от Kia ще обявят при премиера в Женева.

Още по темата

Card image cap
Поглед върху новия Touareg

18
апр.
2016

VW ще покаже на автосалона в Пекин студия, която дава насока за бъдещия Touareg. Третото поколение на SUV от висок клас ще се появи на пазара в началото на 2018 г.

Card image cap
Mercedes AMG пуска Ocean 63

14
мар.
2017

За 50-тия си юбилей Mercedes AMG ще представи няколко специални модела. Първият: Mercedes AMG C 63 Cabriolet Ocean Blue Edition. Разгледахме отвътре кабриолета!

Card image cap
Метална „шапка” за MX-5

23
мар.
2016

Mazda ще покаже на автосалона в Ню Йорк MX-5 RF. Роудстър легендата е оборудвана със сгъваем твърд покрив и се опитва да прилича на Porsche 911 Targa.

Card image cap
Faraday Future: мистериозният електромобил

5
ян.
2015

Инженери, бивши служители на Tesla и BMW, работят по мистериозен електромобил. Компанията Faraday Future е доста пестелива откъм разгласяване на информация

Card image cap
Skoda Vision E: първият електромобил на Skoda

29
мар.
2017

Skoda планира своето електрическо бъдеще. Началото трябва да постави SUV-купето Vision E с 500 км автономен пробег и системна мощност 225 кВт

Card image cap

В последния брой:

Архив >