20 000 лева за седалка


4
авг.
2018

Когато става въпрос за екзотични екстри при луксозни автомобили, всичко е възможно. Регулируемите в множество позиции отделни задни седалки на Brabus 850 (базиран на Mercedes GLS) излизат по 20 000 лв. бройката! Въпросните седалки се управляват посредством тъчскрийн.

За Bentayga, Flying Spur и Mulsanne Bentley предлага дърво, лакирано с толкова тънък филм, че човек може да усети релефа му.

Като екстра при „благородния“ SUV на британската марка се предлага кошница за пикник, струваща… 52 000 лева! В тази сума са включени чинии от френски порцелан, сребърни прибори, кристални чаши, малък хладилник и още много аксесоари, които ще ви дадат възможността да си направите автомобилно гурме.

От Bentley предлагат и „рибарски кът“ в багажника – от орехово дърво. Освен ултрафината кожена облицовка, колата разполага и с електрически влагоабсорбатор, който държи товарния отсек сух.

Не толкова практична, а по-скоро романтична, е екстрата „звездно небе“ при моделите Wraith, Dawn, Phantom или Ghost на Rolls-Royce. Тя се състои от 1340 фибролампички, монтирани на ръка в зависимост от индивидуалните желания на всеки клиент – с разположението на звездите на вашата рожден дата, във формата на символа на любимия ви футболен отбор или въобще – както ви душа иска. Казано по британски: The Sky’s The Limit! Стига пари да има…

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >