2-местният електрически Citroën Ami One Concept – за мобилност на бъдещето

0102
2020

Citroën участва в 35тото издание на Международния автомобилен фестивал, който се провежда от 29 януари до 2 февруари 2020 г. в Дома на инвалидите в Париж. Марката представя пред посетителите визията си за бъдещето, посредством два концептуални модела със забележителен дизайн, израз на мобилността от утрешния ден: Ami One Concept, ново 100% дигитално решение за градска мобилност и 19_19 Concept, предлагащ уникално изживяване от пътуването в режим ë-Confort. На церемонията по повод откриването на фестивала, Ami One Concept беше отличен с Голямата награда за мобилност в града. Жури, състоящо се от експерти и любители, присъди наградата на този уникален автомобил, популяризиращ 100% електрическата мобилност, достъпна за всеки.

«За нас е изключителна гордост да получим голямата награда за Мобилност в града, тъй като това е област, в която Citroën съсредоточава бъдещите си разработки. В продължение на 100 години марката винаги е демонстрирала иновативен дух и креативност, за да направи свободата от движението достижима за всички, ярък пример, за което е моделът 2 CV. С Ami One Concept, Citroën представя решение за градска мобилност, достъпно за всеки: компактен, сигурен, 100% електрически, дигитален и на разумна цена, истинска революция по отношение достъпността до градската мобилност. Тази уникална идея не е само едно обикновено упражнение и ние възнамеряваме в скоро време да я доразвием!».

Венсан КобеГенерален Директор на Citroën

На церемонията по откриването на Международния автомобилен фестивал в Париж, който ще продължи до 2 февруари, на Ami One Concept беше присъдена голямата награда за мобилност в града.

Това е едно престижно отличие за Citroën, марка, която винаги е била отражение на своето време, предлагайки антиконформистки автомобили, които често са се превръщали в икони. С Ami One Concept представяме една освободена визия по отношение на градската мобилност, съобразена с новите тендениции и отговаряща на предизвикателството на енергийния преход. Уникален, модерен и добре защитен, свръх компактен, 100% електрически, Ami One Concept позволява на двама души да се движат свободно из града. Това не е само автомобил, а истинско преживяване за клиентите, което ги потапя в дигитален свят и им осигурява по-достъпна мобилност, лекота при ползване и спокойствие.

Ami One Concept е на разположение за всички (не се изисква шофьорска книжка), адаптира се към всеки (преживяане «по мярка» от 5 минути до 5 години, съобразено с конкретните нужди) и се управлява посредством специално мобилно приложение.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин