1800 нови камиона Renault продадени у нас за 10 години

1106
2018

1800 нови камиона са били доставени от Renault Trucks в България на над 300 клиенти от откриването на официалното представителство на марката у нас преди 10 години. В сервизната мрежа на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас към момента се обслужват над 1800 товарни автомобила. 10-ият рожден ден на марката у нас събра 350 гости, сред които представители на водещи компании от транспортния бизнес, партньори и приятели. На събитието присъстваха и Золтан Трингер, Търговски директор на Renault Trucks за Централна и Източна Европа, и Пиер Сироли, Вицепрезидент на Renault Trucks за Европа. “Много се гордеем с работата на екипа в България, като три поредни години – 2014, 2015 и 2016 година, той печели наградата за най-добри пазарни резултати в регион Централна и Източна Европа”, обяви Золтан Трингер.

От сцената по време на събитието бяха припомнени и някои от най-запомнящите се моменти за марката през последните 10 години в България, сред които доставката на 85 пожарни автомобила, гостуването на рали камионите Renault в България, четирите издания на състезанието Optifuel Challenge и световната титла за ефективно шофиране на камиони на Пламен Иванов.

По случай 10-ия рожден ден на марката в България, преди броени дни беше представена и лимитираната юбилейна серия на Renault Trucks. Влекачите са от Гама Т за превоз на дълги разстояния с висока кабина и се отличават с характерен дизайн, който обединява отличителните за френския производител графични елементи с цветовете на българския трикольор.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин