17-тото издание на ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT ще се проведе този уикенд


12
май
2017

Тази събота, 13 май, на кортовете на Български национален тенис център стартира 17-тото издание на ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT за смесени двойки-любители. Участниците ще се състезават за голямата награда – посещение на престижния турнир от Големия шлем Roland-Garros. Формулата на игра е 2 от 3 тайбрека. Полуфиналите, мачът за трето място и финалът се играят в 3 от 5 тайбрека.

Квалификациитезапочват на 13 май в 9:30ч. сутринта. В неделя,14 май, ще се проведат квалификациите за полуфиналите. Кулминацията на турнира е финалът, който ще се проведе на 14 май от 15:30ч.

Победителите ще летят до Париж благодарение AirFrance. Билетите за Roland-Garros са осигурени от BNP Paribas. Класиралите се двойки на второ и трето място ще получат наградиот верига спортни магазини SLS Rossignol и BNP Paribas.

По време на турнира, ще бъде изложена цялата SUV гама на PEUGEOT. Пред премиерно за България ще бъде показан новият SUV PEUGEOT 5008. Автомобил на годината за 2017г. в Европа – SUV PEUGEOT 3008,компактният градски SUV Peugeot 2008, гама скутери и велосипеди с марката Peugeot ще съпътстват участници и зрители по време на турнира.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин