17-годишен водач на Mustang с над 100 км/ч по-бърз от разрешеното

3012
2022

В Щатите полицаите хванали Ford Mustang със скорост 174 км/ч – при разрешено темпо 64. Водачът се оказал 17-годишен, а Mustang-ът бил с дефектни спирачки!

След многото случаи на превишена скорост напоследък още една куриозна случка от Щатите. Този път извършителят не е бил толкова бърз, колкото млад. А това не е всичко.

В Стафърд Каунти, американския щат Вирджиния, местната полиция съобщила за случай, в който бил спрян водача на Ford Mustang. На 21-ви декември той бил спипан да се движи със 174 км/ч – при разрешени само 64 км/ч.

Първоначално полицаят опитал да спре движещия се прекалено бързо Mustang, водачът дал газ, изпреварил един автомобил в завой и застрашил неговите пътници – както разбира се и себе си.

Mustang-ът бил с дефектни спирачки

За щастие полицаят извикал подкрепления и след няколко километра беглецът бил спрян, така че в крайна сметка не пострадал никой. Полицаите доста се учудили, когато водачът на Mustang-а се оказал на 17 години. Освен това след експертиза се оказало, че този Ford Mustang е с изтекла регистрация и с дефектни спирачки.  Затова това кратко пътуване ще излезе доста солено на 17-годишния юнак, който на 9-ти февруари 2023 г. ще бъде изправен пред съда, за да отговаря за различни престъпления.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин