Нашите съвети » 15-те най-добри SUV според статистиката на повредите – Toyota RAV4

15-те най-добри SUV според статистиката на повредите – Toyota RAV4

2303
2018

Докладът на TÜV за 2018 г. ни информира, кои автомобили са надеждни и в добро състояние и след години. AUTO BILD ще ви представи най-добрите 15 SUV-а, които са препоръчителни като употребявани

10-11-годишни: Toyota RAV4 (Typ XA3) • година на производство: 2006 до 2013 • Това може: третото поколение на RAV4 е значително пораснало спрямо своя предшественик. Благодарение на това заема по-стабилна и по-внушителна позиция на пътя, но заради по-стегнатото окачване това по-голямо тегло не се отразява добре на комфорта. Това ни изнервя: „японецът“ е почти безупречен. Изключение: читателите ни от време на време негодуват заради високите цени на резервните части.

Извод: в Япония отварят бутилките с шампанско! Ако изобщо има критика, то тя е на високо ниво: симпатичният RAV4 редовно издържа техническия преглед със значително по-малко дефекти в сравнение с повечето представители на неговия клас, с което се превръща в отличник за TÜV. Така, че можем да обобщим: третото поколение на RAV4 е доста солиден автомобил.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин