15-те най-добри SUV според статистиката на повредите – Toyota RAV4

Докладът на TÜV за 2018 г. ни информира, кои автомобили са надеждни и в добро състояние и след години. AUTO BILD ще ви представи най-добрите 15 SUV-а, които са препоръчителни като употребявани


23
мар.
2018

10-11-годишни: Toyota RAV4 (Typ XA3) • година на производство: 2006 до 2013 • Това може: третото поколение на RAV4 е значително пораснало спрямо своя предшественик. Благодарение на това заема по-стабилна и по-внушителна позиция на пътя, но заради по-стегнатото окачване това по-голямо тегло не се отразява добре на комфорта. Това ни изнервя: „японецът“ е почти безупречен. Изключение: читателите ни от време на време негодуват заради високите цени на резервните части.

Извод: в Япония отварят бутилките с шампанско! Ако изобщо има критика, то тя е на високо ниво: симпатичният RAV4 редовно издържа техническия преглед със значително по-малко дефекти в сравнение с повечето представители на неговия клас, с което се превръща в отличник за TÜV. Така, че можем да обобщим: третото поколение на RAV4 е доста солиден автомобил.

Още по темата

Card image cap
Метанови автомобили на старо: за какво да внимаваме?

14
мар.
2018

Благодарение на затягането на режима при по-старите дизелови автомобили в Германия употребяваните модели на природен газ там внезапно станаха интересни

Card image cap
Най-добрите употребявани малки ванове

30
ян.
2018

Маневрени, гъвкави, икономични - компактните комбита с висок таван са много търсени, и има защо. Междувременно могат да се купят и много изгодно. Какви са възможностите на тези многофункционални коли?

Card image cap
Подгответе автомобила за лятото!

7
юли
2016

Боя, стъкла, кокпит и тапицерия: преди горещите дни вашият автомобил има нужда от някои спа процедури. Време е за автомивката!

Card image cap

В последния брой:

Архив >