Нашите съвети » 15-те най-добри SUV според статистиката на повредите – Ford Kuga

15-те най-добри SUV според статистиката на повредите – Ford Kuga

2303
2018

Докладът на TÜV за 2018 г. ни информира, кои автомобили са надеждни и в добро състояние и след години. AUTO BILD ще ви представи най-добрите 15 SUV-а, които са препоръчителни като употребявани

8-9-годишни: Ford Kuga • година на производство: 2008 до 2013 • Това може: да се движи спортно, без слабости по отношение на комфорта. Окачването е успешен компромис между добра управляемост и меко возене. Това ни изнервя: дефектни лагери на главините, изтощени акумулатори заради неизключващ се уред на управлението и проблемни алтернатори. При дизелите: дефектни дебитомери, датчици за налягане на турбото и запушени филтри за твърди частици.

Извод: ако искате да карате употребяван Ford Kuga, то трябва да избирате много внимателно. При автомобилите на възраст между 5 и 7 години проблеми създават пружините и амортисьорите, но също и течът на масло. Проблемното осветление се поправя лесно – при това можете да го направите сами. Като цяло отличникът от Кьолн е солидна алтернатива на BMW X3, VW Tiguan и компания.

Още по темата