15-те най-добри SUV според статистиката на повредите: Opel Mokka

Докладът на TÜV за 2018 г. ни информира, кои автомобили са надеждни и в добро състояние и след години. AUTO BILD ще ви представи най-добрите 15 SUV-а, които са препоръчителни като употребявани


12
мар.
2018

2-3-годишните: Opel Mokka • година на производство: 2012 до днес •  Това може: никой не очаква кой знае какви офроуд-способности, но моделът е напълно достатъчен, за да преминете пo горския път.

Това ни изнервя: засега малко, единствено от време на време има проблеми с управлението на двигателя. През първите две години на производство има малки проблеми със стартерите, а при тези от 2014  г. има отделни случаи на повреди на двигателя.

Извод: малкият SUV на Opel с опционално двойно задвижване е добър автомобил. Доста добри оценки и добър баланс: 93,9 процента от автомобилите минават техническия преглед без проблеми и наличие на повреди. Единственият лош привкус идва от теча на моторно масло при малкия SUV. Така, че ако имате интерес към покупка на бестселъра, то разгледайте подробно информацията ни.

Още по темата

Card image cap
Citroën Xsara Picasso 1.6 HDi: този „французин“ е добро решение!

31
юли
2017

Xsara Picasso е препоръчителна покупка в класа на изгодните ванове

Card image cap
Забравените модни комбита: Lancia Lybra SW, Jaguar X-Type Estate и Saab 9-3 SportCombi

10
май
2017

Индивидуалността не трябва да струва скъпо. Дори напротив, тези три комбита ни привличат с много ниските си цени. Но дали рискът може да бъде пресметнат?

Card image cap
Nissan 370Z – съветник за употребяван автомобил

24
дек.
2015

При нисколетящия модел на Nissan падат по-скоро праговете, отколкото цените.

Card image cap
G-клас на старо: гениален или чуплив?

17
мар.
2018

С напредване на възрастта падат цените дори и на Mercedes G-клас. Ще може ли офроудърът мечта да се превърне в разумна покупка?

Card image cap

В последния брой:

Архив >