15-те най-добри SUV-а от доклада на TÜV: Audi Q5 (Typ 8R)


29
ное.
2018

Доклад на TÜV за 2019 г.: AUTO BILD представя трите най-добри SUV-а в пет класа по отношение на възрастта. Сравняваме ги на базата на квотата на сериозните повреди при техническия преглед.

6-7-годишни: Audi Q5 (Typ 8R) • година на производство: 2008 до 2016 • квота на повредите: 8,7 (Ø 16,2)

Това може: спокойно и незабелязано да изминава дълги разстояния, дори във версия 2.0 TDI с достатъчните 143 к.с., която е и единствената Q5 с предно задвижване.

Това ни изнервя: Малко неща. Минимални ядове може да имате заради теч на масло – това обаче се случва изключително рядко.

Извод: Голям SUV с малки проблеми. С нарастване на възрастта проблемите при Q5 малко се увеличават. Обърнете внимание на полуоските – възможно да се появят дефекти.

Още по темата

Card image cap
Подгответе автомобила за зимата

31
окт.
2016

Автомобилът трябва да бъде подготвен за зимните условия - да е оборудван с правилните гуми и с някои помощни предмети, които ще улеснят шофирането през снежните дни.

Card image cap
Jeep Grand Cherokee – как се представя като употребяван?

7
апр.
2018

На пазара за употребявани автомобили понякога големите и луксозни SUV-ове могат да се окажат доста изгодни предложения - особено, когато са на определена възраст. Но точно при внушителните SUV-ове трябва да бъдете особено внимателни - AUTO BILD ще ви разкрие силните и слабите страни на благородните SUV-ове

Card image cap

В последния брой:

Архив >