14-годишен дрифти с новия Ford GT!


29
мар.
2019

В САЩ всичко е възможно, дори 14-годишен да управлява новия Ford GT! Във видеото тийнейджърът доказва своите умения върху заснежена писта

655 к.с., максимална скорост до 348 км/ч и струващ един милион: като автомобил Ford GT е голяма лъжица за устата за много възрастни водачи, пък камо ли за тийнейджър. Изключението се нарича Ендрю, на 14 години, участник в Teen Race Camps на Monticello Motor Club. Ексклузивният автомобилен клуб се намира на 130 километра северно от Ню Йорк на терена на бивше летище и предлага скъпоструващо състезателно удоволствие за млади и стари. А как точно изглежда това удоволствие, ни показва клубът в Youtube: младият Ендрю дрифтира в жълт Ford GT по дългата 6,6 километра писта в Монтичело. Пистата е изцяло покрива със сняг, но въпреки това младият състезател демонстрира приличен дрифт.

Накрая на клипа собствениците рекламират клуба си с изречението „Бъди като Ендрю“. И действително видеото може да събуди желание у много тийнейджъри да дрифт. Цените стартират от около 25 000 лв. за тридневен курс до 30 000 лв. за 6-дневен – доста солено.

Видеото можете да видите тук:

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >