132 300 лева за пикапа на Jeep на българския пазар


22
ян.
2021

Изцяло новият Jeep® Gladiator, първият пикап на марката от почти
три десетилетия, вече може да бъде поръчван в шоурумите на Jeep у нас в представителствата на „Витоша Ауто“. Той е базиран на емблематичния Wrangler и цените му започват от 132 300 лева.

Jeep Gladiator се предлага на нашия пазар в две нива на
оборудване: Overland и ексклузивно Launch Edition. Моделът е оборудван с новия 3.0-литров дизелов двигател V6, с 264 к.с. мощност и 600 Нм въртящ момент. Цветовата палитра включва девет екстериорни цвята, които могат да се комбинират с мек черен или твърд бежов покрив. Jeep Gladiator Overland и Launch Edition са оборудвани с 18-цолови джанти.

Интелигентните технологии и функционалност са основният фокус
при проектирането на издръжливото 153-сантиметрово легло на
Gladiator. В него инженерите вградиха осветление и опционален външен източник на захранване (230V), както и силни интегрирани връзки с централното управление, което осигурява сигурност и гъвкавост при транспортиране на товари.

Моделът разполага с пълен набор от усъвършенствани функции
за безопасност и сигурност, които винаги са от първостепенно значение за Jeep. В Gladiator са внедрени най-съвременните системи за предупреждение и подпомагане при шофиране. Част от стандартни
функции включват задна камера ParkView с динамични линии, асистент за паркиране, електронен контрол на стабилността (ESC).
Допълнителните системи за безопасност включват индикатор за
движение в сляпото петно, разпознаване на пътните знаци, система за предупреждение за челен удар с автономна спирачка, адаптивен круизконтрол с функция за внезапно спиране, LED фарове, автоматични дълги светлини.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >