130 000 лева за Volkswagen T6.1 от Westfalia

2502
2020

Westfalia Club Joker се адаптира за моделна година 2020 преди всичко с външния си вид. Посредством новия базов модел Volkswagen T6.1 кемперът извлича ползи от новата по-модерна и по-динамична визия на освежения Volkswagen Bulli. Най-атрактивни в случая изглеждат новата радиаторна решетка с хромирана лайстна, както и новите фарове. При шофиране вече ще помагат асистент за потегляне по наклон и асистент за страничен вятър. Новости има и в интериора: новият бус на Volkswagen вече предлага кокпит с нов стайлинг, нова инфоразвлекателна система и модерно табло. Повече за новостите при Volkswagen T6.1 можете да прочетете тук.

Club Joker: позната концепция в нова „опаковка“

По отношение на концепцията за жилищния отсек на представения през 2012 Westfalia Club Joker обаче не се е променило нищо. Има малка баня с тоалетна тип „касета“ – особеност за класа, която прави Westfalia Club Joker толкова обичан. А ако душът на борда е твърде малък за вас, можете да използвате външния отзад. Резервоарът за чиста вода е с обем 70 л, а за подгряването се грижи 10-литров бойлер.

Банята се отделя от жилищната зона с кухненски бокс посредством врата тип „хармоника“. За готвене се използва газова печка. Освен това в кухнята има 50-литров хладилник с компресор и мивка от неръждаема стомана. Леглото под покрива е с матрак с размери 219х127 см. Освен това на холната гарнитура се отваря още едно място за спане.

Благодарение на големия брой прозорчета вътрешността на кемпера е осветена добре. В жилищния отсек могат да седят изправени хора с ръст до 2,12 м, а в кухненския и в банята – съответно с ръст 1,87 и 1,84 м (заради стъпало, което разделя жилищната зона от останалата част на кемпера). Предимството е, че стъпалото отваря място за багаж (напр. столове за къмпинг). Цената на новия Westfalia Club Joker е около 130 000 лева.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин