120 неща, които фенът на Opel не бива да пропуска

2205
2019

Да бъдеш фен на Opel не е просто забавно – принадлежността към тази група носи със себе си и определени задължения. Като част от тържествата на Opel, свързани със 120-тата годишнина от началото на автомобилното производство, онлайн-списанието Opel Post публикува списък с нещата, които всеки фен на Opel следва непременно да направи поне веднъж в живота си. В тази връзка изданието, насочено към служителите и приятелите на германската автомобилна марка, е получило повече от 200 предложения от своите читатели.

„Нашите читатели имат много идеи и безкрайно задълбочени познания за марката и нейните модели“, споделя Роланд Кориот, главен редактор на Opel Post. „В крайна сметка, марката Opel е преди всичко за страст и вдъхновение – завладяваща, с богати на традиции и достъпна както винаги.“

Начело в списъка от задължителни за всеки почитател на марката Оpel неща е посещението на пистата в Ошерслебен, Германия и на най-големия в света фестивал на феновете на Opel. В периода 23-26 май състезателната писта отново ще се превърне в гигантска площадка за празника на Opel, който тази година се провежда под мотото „Opelsleben XXIV – Back to the Roots“. Opel на свой ред ще представи на събитието две впечатляващи новости – новият модел Zafira Life ще отбележи своята германска премиера, а посетителите ще могат да се насладят и на дебюта на още един пазен досега в тайна модел на марката от Рюселсхайм .

Присъстващите на празника в Ошерслебен ше имат възможност да открият и останалите 120 неща, които всеки фен на Opel непременно трябва да направи, сред които :

  • … да включат предните светлини на Opel GT,
  • … да шофират нощем с помощта на матричните светлини на Opel,
  • … да разберат (или да открият) коя извстна личност кара Opel Insignia с десен волан в Англия (малко подсказване – водачът е свързан от години с марката Opel от години и също така обича футбола),
  • … да намерят акула, скрита във вътрешността на автомобил Opel,
  • … или да си спечелят нов приятел в задната част на Opel Rekord Caravan.

Поне веднъж в живота си почитателите на марката Opel трябва също да:

  • … посетят минералните бани Opel във Висбаден, Германия и да се насладят на гледката на региона Рейн-Майн;
  • … си направят селфи с Aдам Опел на стария главен вход на завода на Opel в Рюселсхайм;
  • … поръчат “Manta-меню” (кулинарен шедьовър, съдържащ къривурст, пържени картофи чипс, майонеза и кетчуп).

Сред 120-те идеи има и много съвети и задължителни стъпки. Наред с другите неща, феновете на Opel трябва да познават т.нар. „Green Monster“ и „Black Widow“ и да са извели поне веднъж семейството си на пикник с автомобил от марката Opel. Сред задължителните стъпки са гледане на определен филм с участието на Бриджит Бардо – за да разберат точно кой, феновете и приятелите на марката трябва да посетят интернет сайта www.opelpost.com, където са изброени всичките 120 неща, които трябва да направи всеки истински фен на Opel!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин