120 неща, които фенът на Opel не бива да пропуска


22
май
2019

Да бъдеш фен на Opel не е просто забавно – принадлежността към тази група носи със себе си и определени задължения. Като част от тържествата на Opel, свързани със 120-тата годишнина от началото на автомобилното производство, онлайн-списанието Opel Post публикува списък с нещата, които всеки фен на Opel следва непременно да направи поне веднъж в живота си. В тази връзка изданието, насочено към служителите и приятелите на германската автомобилна марка, е получило повече от 200 предложения от своите читатели.

„Нашите читатели имат много идеи и безкрайно задълбочени познания за марката и нейните модели“, споделя Роланд Кориот, главен редактор на Opel Post. „В крайна сметка, марката Opel е преди всичко за страст и вдъхновение – завладяваща, с богати на традиции и достъпна както винаги.“

Начело в списъка от задължителни за всеки почитател на марката Оpel неща е посещението на пистата в Ошерслебен, Германия и на най-големия в света фестивал на феновете на Opel. В периода 23-26 май състезателната писта отново ще се превърне в гигантска площадка за празника на Opel, който тази година се провежда под мотото „Opelsleben XXIV – Back to the Roots“. Opel на свой ред ще представи на събитието две впечатляващи новости – новият модел Zafira Life ще отбележи своята германска премиера, а посетителите ще могат да се насладят и на дебюта на още един пазен досега в тайна модел на марката от Рюселсхайм .

Присъстващите на празника в Ошерслебен ше имат възможност да открият и останалите 120 неща, които всеки фен на Opel непременно трябва да направи, сред които :

  • … да включат предните светлини на Opel GT,
  • … да шофират нощем с помощта на матричните светлини на Opel,
  • … да разберат (или да открият) коя извстна личност кара Opel Insignia с десен волан в Англия (малко подсказване – водачът е свързан от години с марката Opel от години и също така обича футбола),
  • … да намерят акула, скрита във вътрешността на автомобил Opel,
  • … или да си спечелят нов приятел в задната част на Opel Rekord Caravan.

Поне веднъж в живота си почитателите на марката Opel трябва също да:

  • … посетят минералните бани Opel във Висбаден, Германия и да се насладят на гледката на региона Рейн-Майн;
  • … си направят селфи с Aдам Опел на стария главен вход на завода на Opel в Рюселсхайм;
  • … поръчат “Manta-меню” (кулинарен шедьовър, съдържащ къривурст, пържени картофи чипс, майонеза и кетчуп).

Сред 120-те идеи има и много съвети и задължителни стъпки. Наред с другите неща, феновете на Opel трябва да познават т.нар. „Green Monster“ и „Black Widow“ и да са извели поне веднъж семейството си на пикник с автомобил от марката Opel. Сред задължителните стъпки са гледане на определен филм с участието на Бриджит Бардо – за да разберат точно кой, феновете и приятелите на марката трябва да посетят интернет сайта www.opelpost.com, където са изброени всичките 120 неща, които трябва да направи всеки истински фен на Opel!

Още по темата

Card image cap
Лак за нокти… и калници

18
юни
2017

В някои държави новата идея на Renault е определена като сексистка - но според нас е много добра!

Card image cap
Колко е действителният пробег на електромобилите?

16
мар.
2018

Осем електромобила потеглиха, за да покажат колко далеч могат да стигнат. Единият закъса в тъмната и гъста гора

Card image cap
Aventador се среща с мантинела

5
апр.
2016

Ударено Lamborghini Aventador се влачи по магистралата в близост до германския град Ерфурт. Пътна полиция спира суперавтомобила и разбира причината!

Card image cap
Aвтокрадците крадат един от друг!

1
окт.
2016

VW е най-често задиганата марка автомобили за района на София

Card image cap
Kübelwagen имитира танк

18
авг.
2016

Този Kübelwagen от Втората световна война се прави на танк! Продава се на търг в Ebay.

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: