/ 11-годишен CLS AMG на 53 700 км си търси нов собственик

11-годишен CLS AMG на 53 700 км си търси нов собственик

Почитателите на Mercedes CLS са влюбени в спускащата се линия на покрива и в стила му. Продаваният в момента от германската автокъща LegendenWerk е дори в изпълнението CLS 63 AMG с пробег само 53 700 км – и действително отговаря на характеристиката „като нов“.

През юли 2008 сребристият Benz е регистриран за първи път – и има валиден преглед от TÜV до януари 2020. 6,2-литровият AMG V8 oсигурява мощна тяга, като при CLS 63 AMG генерира 514 к.с. Машината отговаря на стандарта Евро 4 и се характеризира с разход от 14,5 л в смесен цикъл. Каросерията е в безупречно състояние – без каквито и да било вдлъбнатини или драскотини. Джантите също са в перфектен вид – а гумите са чисто нови.

Атрактивно при този CLS обаче е не само общото състояние, но и оборудването. В Benz-а е включено почти всичко, което човек може да поиска при модела. В списъка с екстри влизат електрически огледала, мултиконтурни седалки, дървена декорация, шибедах, парктроник, електрическа щора на задното стъкло и аудиосистема Harman-Kardon. Към обзавеждането спадат още пакет AMG Styling, ASR, биксенонови фарове, стоманени педали, Isofix, джанти LM, въздушни възглавници за главите и пакет Memory. Впечатляваща е и обявената цена – 29 900 евро (ок. 60 000 лева)! Въпреки състоянието не е малка за 11-годишен автомобил…

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин