11 българки се борят за титлата „Мис Тунинг“


6
юни
2018

Тази година, Tuning Show 2018 изправя най-атрактивните дами в автомобилните среди една срещу друга – първата дрифтърка в България, най-младата дрифтърка в Европа,  тайм-атак пилоти, организатори на събития, модели и най-вече – изявени и популярни лица в сферата на моторспорта! Социалните мрежи са заляти от призиви в подкрепа на всяка една от претендентките за титлата, зависи от феновете.

Miss Tuning е единствен по рода си конкурс, създаден за дамите, които с много труд, желание и нерви са постигнали автомобилната си мечта или в момента работят усилено по нея. Идеята на организаторите е победителката да олицетворява перфектната комбинация между жената автомобилен ентусиаст и нейната машина. Избраните 11 финалистки бяха предложени във Facebook страницата на онлайн медията Tuning.bg, където до 11 юни се провежда и гласуването.

Още по темата

Card image cap
Golf 8 идва през юни 2019

21
ян.
2018

VW за първи път даде конкретна информация за лансирането на Golf 8: компактният модел ще се появи през юни догодина

Card image cap
Land Rover разкри новия Discovery

6
сеп.
2016

Дизайнът на следващото поколение на хитовия офроудър е променен много фино. Петата генерация на Discovery е станала значително по-лека и е получила множество технически подобрения

Card image cap

В последния брой:

Архив >