10 безценни съвета при покупка на употребяван автомобил (ВИДЕО)

0708
2022

Адекватната оценка на коли втора ръка не лека задача. Макар употребявани автомобили с гаранция да са по-скоро рядкост, съществуват златни правила, които могат да помогнат при избор на автомобил втора ръка и така да се избегнат излишни рискове и бъдещи скъпи ремонти. Заедно с нашите партньори от BILSTEIN GROUP формулирахме десет важни препоръки, които да следваме при коли втора употреба. Нашите експерти от Лабораторията на AUTO BILD България имат сериозен натрупан опит със сервизното обслужване на автомобил втора употреба.

Вероятно вече знаете къде може да получите отговор на въпроса: Колко струва колата ми? В приложението на сайта на AUTO BILD България https://dat.autobild.bg/ само трябва да въведете VIN номера и актуалния пробег на употребяван автомобил и ще получите информация за техническата му спецификация и ценови диапазон за българския пазар.

Но какво да правим при коли автоматик втора ръка или BMW употребявани автомобили? Ако погледнем в редакционната ни поща, попадаме на множество въпроси свързани с „шкода употребявани автомобили“, „мерцедес втора ръка“, „ауди втора ръка“ или „тойота употребявани автомобили“. Отговорите не само на тях, ще откриете в нашето видео, посветено на коли втора ръка.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин