Ясно е името на новото шоу на Кларксън

Вече е ясно името на новата продукция на Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей. Идеята е то да показва, че шоуто няма да се снима само на едно място

1205
2016

Новото предаване на Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей ще се нарича The Grand Tour. Това оповести вчера Джейн Марийн, зам. изпълнителен директор на Amazon Video. Името не само отразява означението GT за състезателни автомобили, но и свидетелства, че новото предаване няма да бъде снимано само на едно-единствено място. Екипът на The Grand Tour ще пътува по света с огромна шатра и всяка седмица ще снима на различна локация. Естествено, не е случайно, че съкращението GT е огледално на TG.

Снимачните дейности вече текат

Снимките на новото автомобилно шоу към Amazon вече се правят – и изглежда, че Кларксън се забавлява на тях, за което свидетелства негов пост в Twitter. Първите сцени бяха заснети в Маракеш, където е сниман и „Игра на тронове“. В главните роли освен Кларксън и колегите му Мей и Хамънд бяха също Mazda MX-5 и Zenos E10, ултралек британски „спортист“.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин