Як карбонов бодикит за Land Rover Defender


28
февр.
2021

Този Defender не е предназначен за почитателите на обикновените неща. Тунинг-специалистите от Carlex Design са оборудвали това Landy с впечатляващ карбонов бодикит и седалки тип корито. Цената на модела е доста солена.

Обикновено такъв Land Rover Defender е създаден за движение предимно извън асфалтираните пътища. След преработката на Carlex Design мястото му е пред казиното. Комплектът за преработка с името „Racing Green Edition“ превръща Landy в карбонов болид с интериор, който не би искал да бъде свързван с кал и мърсотия.

Впечатление правят внушителните калници. Те са от прозрачен карбон и приличат на тези на Mini JCW GP. Елементите за предния капак, страничните огледала и една част от покривалото на резервното колело са от карбон. Лакът е обработен ръчно така, че повърхността му изглежда като изчеткан алуминий. В комбинация с рали-ивиците и белите джанти моделът напомня на класическите британски състезателни автомобили.

Целият автомобил струва най-малко 170 000 лв.

Наистина благородно става в интериора. Стигаме и до четирите отделни седалки тип корито: такива е имало и преди. Разбира се, че версията на интериора на Carlex няма нищо общо с тях. Тунинг-специалистите са покрили почти цялото вътрешно пространство с кожа в зелен цвят и цвят коняк. Серийният волан е с перфорирана нова тапицерия и зелен лак. Над арматурното табло има голяма декоративна лайстна от карбон. За да бъде обърнато внимание на специалния статус, този Racing-Green-Defender има плакет с номерацията на автомобила.  

Нето цената на автомобила е 170 000 лв. С допълнителното оборудване цената на Carlex спокойно може да надхвърли 200 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин