Як звук и повече мощност за Серия 8


22
юли
2019

AC Schnitzer разшири гамата си от тунинг-предложения за BMW M850i. Освен обичайното повишение на мощността, сега автомобилът е оборудван и с нов спортен ауспух!

На фестивала на скоростта в Гудууд всяка година се срещат почитатели на автомобилите, които искат да споделят страстта си, да усетят мириса на бензин и да чуят силния звук на двигателите. Затова тунинг-специалистите от AC Schnitzer са избрали именно тази сцена, за да представят новата ауспухова уредба за BMW M850i. Тя е от неръждаема стомана и осигурява още по-спортен звук, като завършва с карбонови ауспухови бленди – вляво и в дясно има по две крайни ауспухови тръби.

При положение, че серийните 530 к.с. на M850i не са ви достатъчни, то AC Schnitzer ще ви помогнат. Те предлагат увеличение на мощността на 620 к.с., с което автомобилът почти достига нивото на  M8. Освен това хората от AC Schnitzer предлагат и комплект пружини, които смъкват каросерията на модела на BMW с 20 милиметра, голям брой карбонови елементи – от преден сплитер през странични крила до състезателно задно крило, както и специални 20-цолови джанти с гуми 245/285 (отпред/отзад).

Още по темата

Card image cap
Тунинг пакет за M2

27
юни
2016

Специалистите от H&R модифицират „двойката“ на баварската компания

Card image cap
Brabus 550 4×4² Adventure: за него няма граници

7
мар.
2017

Поредната брутална интерпретация на неостаряващия G-клас е дело на Brabus и дебютира на изложението в Женева

Card image cap
VW Passat B8 Variant от Abt: майстор-товарачът с 280 к.с.

4
апр.
2017

Тунинг компанията Abt „пипна“ комбито на Passat – с увеличение на мощността, бодикит и нови джанти

Card image cap

В последния брой:

Архив >