Як звук и повече мощност за Серия 8

2207
2019

AC Schnitzer разшири гамата си от тунинг-предложения за BMW M850i. Освен обичайното повишение на мощността, сега автомобилът е оборудван и с нов спортен ауспух!

На фестивала на скоростта в Гудууд всяка година се срещат почитатели на автомобилите, които искат да споделят страстта си, да усетят мириса на бензин и да чуят силния звук на двигателите. Затова тунинг-специалистите от AC Schnitzer са избрали именно тази сцена, за да представят новата ауспухова уредба за BMW M850i. Тя е от неръждаема стомана и осигурява още по-спортен звук, като завършва с карбонови ауспухови бленди – вляво и в дясно има по две крайни ауспухови тръби.

При положение, че серийните 530 к.с. на M850i не са ви достатъчни, то AC Schnitzer ще ви помогнат. Те предлагат увеличение на мощността на 620 к.с., с което автомобилът почти достига нивото на  M8. Освен това хората от AC Schnitzer предлагат и комплект пружини, които смъкват каросерията на модела на BMW с 20 милиметра, голям брой карбонови елементи – от преден сплитер през странични крила до състезателно задно крило, както и специални 20-цолови джанти с гуми 245/285 (отпред/отзад).

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин