Ютюбър украси своя Lamborghini Urus с бодикит от зелен карбон


6
апр.
2021

С Lamborghini Urus човек определено прави впечатление. Един ютюбър обаче искал повече и е тунинговал своя SUV с бодикит от зелен карбон и над 800 к.с.

Ако искате да се движите, без да правите впечатление, то определено няма да си купите Lamborghini Urus. Италианският мощен SUV несъмнено е внушителен и бие на очи. Естествено с тунинг той може да стане още по-впечатляващ. Именно такава е била целта на ютюбъра Харисън Уудраф, който е оборудвал своя Urus с бодикит от зелен карбон. разбира се и мощността е увеличена подобаващо – на 802 к.с.

Увеличение на мощността от 650 на 802 к.с.

Карбоновият бодикит е дело на американските тунинг-специалисти от 1016 Industries. Той включва по-широки калници, брони, прагове, спойлер за покрива и дифузьор. Части от комплекта са изпълнени зеленикаво блестящ карбон. Без значение, дали се харесва на всеки, това прави впечатление и подхожда на сивия лак на каросерията. Кокпитът също е покрит с карбон. Освен това моделът на Lamborghini сега разполага с таван със звезди като при Rolls-Royce. Уудраф е поръчал ъпгрейд и на 4-литровия битурбо V8  агрегат. Тунинг-специалистите от Gintani са увеличили мощността на SUV- от 650 на 802 к.с. За адекватния звук на двигателя се грижи спортна ауспухова уредба на Voodoo Industries. 

Бодикитът струва около 50 000 лв.

Ако не харесвате зеления цвят, можете да си поръчате бодикита и в черно. 1016 Industries предлага карбоновия бодикит за около 50 000 лв. Вариантът от Forged-Carbon е с цена 60 000 лв. Уудраф не казва, колко му е излязъл тунингът. За зеления карбон определено е имало солидна надценка. При базова цена на автомобила от около 405 000 лв. обаче това едва ли има значение. Въпреки тунинга, Urus не е в най-впечатляващата си форма. За Коледа на 2020 Уудраф покрил целия SUV с опаковъчна подаръчна хартия, украса и свещи и го карал така.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин