Тунинг » Юбилейна версия на Aventador от Обединените арабски емирства

Юбилейна версия на Aventador от Обединените арабски емирства

2402
2021

Aventador си остава топмоделът на Lamborghini. След 10 години производство обаче скоро ще дойде времето „върховият бик“ да се оттегли в пенсия. Но преди това тунинг компанията Huber от Обединените арабски емирства пуска модификация на V12-спортиста специално за юбилея – и я кръщава Huber Era.

По желание частите могат да бъдат от видим карбон, т.е. небоядисани – като клиентите могат да избират дори каква ще бъде структурата му.

Карбонови борни

Разликата със серийната версия по принцип е само в бодикита. Нова предна и задна броня от карбон наподобяват тези при LP 700-4 от 2011, но са оформени доста по-агресивно. Особено с матов лак Huber Era напомня малко на базираното на Murciélago Lamborghini Reventón. Опционално за Era може да бъде поръчан карбонов преден капак – като частите могат да бъдат боядисани или във видим карбон със структура по избор.

По техниката на наследника на Murciélago няма промени. И Huber Era генерира между 700 и 740 к.с. от атмосферен 6,5-литров V12. Юбилейната версия към момента е само на компютърни скици, но по данни на Huber вече имало поръчки от клиенти. Цената се дава само при индивидуално запитване – но ще бъде доста над тази на серийно Lamborghini Aventador S (654 000 лева).

Вместо Lamborghini отзад на суперавтомобила откриваме надпис Huber.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин