Ъпдейт за Subaru WRX STI

2708
2017

Как се поддържа интереса на клиентите между смяната на две поколения? Като се използва една стара мъдрост на автомобилните производители и се пусне версия с мини-фейслифт. Именно това се случва при Subaru WRX STI, който е не само освежен, но и значително оскъпен.

Обновлението включва промяна по предната броня  и решетката на радиатора, LED-фарове с LED-дневни светлини, серийно задно крило, 19- вместо 18-цолови джанти и лакирани в жълто спирачни апарати Brembo. Във вътрешното пространство фейслифтът се отличава с модифицирани кръгли уреди и декоративни лайсни, както и с червени предпазни колани. Освен това Subaru увеличава размерите на мултифункционалния дисплей на централната конзола от 4,3 на 5,9 инча.

Базовата версия на оборудване „Active“ освен досегашните двузонов климатроник, 7-инчов дисплей на инфотейнмънт системата, дигитална аудиосистема, USB-букса и високоговорители, сега включва и сензор за светлина и дъжд, размразяващо устройство за предното стъкло, подготовка за поставяне на дъги на покрива, както и подгряващи се странични огледала. В ниво на оборудване „Sport“ WRX STI има спортни седалки Recaro, шибедах, навигационна система и пакет за сигурност, състоящ се от асистенти за дългите светлини, напречно движещи се автомобили, смяна на пътната лента и мъртвата зона. Под предния капак всичко остава постарому: Subaru продължава да използва във WRX STI 2,5-литровия 4-цилиндров боксерен двигател с 6-степенна механична скоростна кутия, като предава мощността и въртящия момент на автомобила ( 300 к.с. и 407 Нм) към четирите колела. За 5,2 секунди ще достигнете темпо 100, а максималната скорост е 255 км/ч. От Subaru са усъвършенствали блокажа на средния диференциал, преработили са окачването и са подобрили шумоизолацията.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин