Ъпдейт за Subaru WRX и WRX STI

0601
2017

Subaru подновява WRX и WRX STI външно и под капака. За начало са уголемени долните отвори на радиаторната решетка на двата модела и имат повече черни елементи за по-агресивна визия. WRX Legend и всички STI-модели получват адаптивни предни светлини и STI получава по-големи 19“ джанти.

В интериора на всички модели дисплейят на таблото е по-голям и също така стъклата на вратите и изолацията над предното стъкло са по-дебели. И двата модела идват със скоби за закрепване на багажник на тавана, нов подлакътник на задната седалка с поставки за чаши и по-качествени материали в интериора. WRX и STI получават регулируеми седалки Recaro. Те идват с топверсията на STI, опционални са за стандартната версия на STI и са включени в новия Performance пакет за WRX-моделите.

Performance пакетът идва и с нови накладки, както и с червени апарати. Пакетът също премахва и шибедаха – а това намалява теглото.

STI също получава ъпгрейд на спирачките. Новите спирачки Brembo са с 6-бутални апарати отпред и 2-бутални отзад, боядисани в ярко жълто. Апаратите захапват по-големи „надупчени“ дискове с уголемени накладки. Subaru ъпгрейдва и т.нар. Driver Controlled Center Differential (DCCD) и прави нова настройка на окачването.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин