Ъпдейт за Kia e-Niro

0701
2020

Kia обнови e-Niro. В бъдеще ново зарядно устройство ще съкрати времето за зареждане на електрическия компактен модел

За моделната 2020 г. Kia ъпдейтва e-Niro. По външния вид на корейския автомобил няма промени, като преработената версия си личи единствено по различната LED-графика на задните светлини. Освен това се предлага нов цвят „яхтеносин металик“.

По-голям монитор на навигацията

Във вътрешното пространство има нов 10,25-инчов дисплей на навигационната система, както и пакетът „Electric Blue“. С новата инфотейнмънт система могат едновременно да бъдат свързвани няколко устройства чрез Bluetooth. Посредством функцията „Kia Live“ водачът получава трафик информация  реално време и за най-близката станция за зареждане. При асистиращите системи за водача също има обновление: системата за разпознаване на пътни знаци в бъдеще ще .

Ново зарядно устройство скъсява времето за зареждане

Инженерите са оставили задвижването без промени. Както и досега клиентите могат да избират между две батерии/две мощности – базовата с капацитет от 39,2 кВтч. и 136 к.с. (100 кВт.), осигуряваща пробег от 289 километра. Над нея е версията с 204 к.с. (150 к.с.), която с капацитет на батерията от 64 кВтч. позволява изминаването на 455 километра. Kia предлага опционално за e-Niro зарядно устройство с 10,5 кВт., което може да работи с трифазен ток. По този начин времето за зареждане ще бъде значително съкратено. засега обаче корейците не посочват конкретни данни. Тъй като обновленията по модела са малки, цените на Kia e-Niro остават без промяна.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин