Ще пусне ли Honda по-красивата Giulia?


19
авг.
2019

Дъщерната фирма на Honda Acura тръгва на лов за клиенти в премиум сегмента на американския пазар. Най-късно през 2021 г. – с шикозното спортно Coupé с четири врати Type S.

С Acura Type S Concept премиум дъщерната фирма на Honda показва, че японците могат да направят и спортно Coupé с четири врати в стила на Alfa Romeo Giulia. Шоуавтомобилът е близо до серийно производство и изглежда изключително елегантно. Формата е класическа а ла Coupé с дълъг преден капак и къса задница. Впечатляващи са вратите, които благодарение на скриващите се дръжки правят формата на каросерията доста стилна.

Големи вентилационни отвори и екстремно тесни LED фарове доминират в предницата на автомобила. Кулминацията обаче е задницата с четири крайни ауспухови тръби, внушителен дифузьор и тесни V-образни задни светлини, насочени към логото на марката. Всъщност Type S ни дава представа за спортната версия на американския модел TLX, който ще се появи на пазара в Щатите най-късно през 2021 г. с V6-битурбо двигател. Подобно спортно Coupé на определено би зарадвало и нас, европейците.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >