Ще пусне ли Honda по-красивата Giulia?


19
авг.
2019

Дъщерната фирма на Honda Acura тръгва на лов за клиенти в премиум сегмента на американския пазар. Най-късно през 2021 г. – с шикозното спортно Coupé с четири врати Type S.

С Acura Type S Concept премиум дъщерната фирма на Honda показва, че японците могат да направят и спортно Coupé с четири врати в стила на Alfa Romeo Giulia. Шоуавтомобилът е близо до серийно производство и изглежда изключително елегантно. Формата е класическа а ла Coupé с дълъг преден капак и къса задница. Впечатляващи са вратите, които благодарение на скриващите се дръжки правят формата на каросерията доста стилна.

Големи вентилационни отвори и екстремно тесни LED фарове доминират в предницата на автомобила. Кулминацията обаче е задницата с четири крайни ауспухови тръби, внушителен дифузьор и тесни V-образни задни светлини, насочени към логото на марката. Всъщност Type S ни дава представа за спортната версия на американския модел TLX, който ще се появи на пазара в Щатите най-късно през 2021 г. с V6-битурбо двигател. Подобно спортно Coupé на определено би зарадвало и нас, европейците.

Още по темата

Card image cap
Електрическото Mehari влиза в серийно производство!

8
дек.
2015

Е-Меhari e закачлива препратка към иконата от 1968 г. – но 100% електрическа, в духа на новото време

Card image cap
Повече мощност за М3/М4

14
ян.
2016

BMW „разпилва“ М3 и М4 с пакета Competition. Power-дуото получава по-добро оборудване, по-динамична натура и повече мощност!

Card image cap
Китай пуска 2 км автомагистрала с вградени фотоволтаици

2
ян.
2018

Настилката на скоростното трасе ще бъде изградена от соларни панели

Card image cap

В последния брой:

Архив >