Новини » Ще произведе ли Bugatti единична бройка на Chiron Roadster за 18 милиона лв.?

Ще произведе ли Bugatti единична бройка на Chiron Roadster за 18 милиона лв.?

0307
2020

Bugatti отрекоха възможността за поява на открит вариант на Chiron от самото начало. Дали обаче Chiron Roadster няма да се появи под формата на струваща 18 милиона лв. единична бройка?

Ще видим ли Bugatti Chiron Grand Sport? По време на представянето на Chiron през 2016 г. от фирмата изключиха появата на открита версия на развиващия максимална скорост от 420 км/ч Chiron. Сега се оказва, че все пак е възможен роудстър на Chiron. Според последните слухове става дума за струваща 18 милиона лева единична бройка. Според информацията Bugatti действително работят по открита версия на Chiron. Дали става дума за Targa със свалящ се покрив като Veyron Grand Sport, или за по-радикална версия, засега не е известно. Възможен е роудстър или вариант Barchetta изцяло без покрив – нещо като Veyron Barchetta. Засега информацията е оскъдна, а на запитване на AUTO BILD от Bugatti отговориха, че не искат да коментират спекулации относно бъдещи планове и че получават повече запитвания за единични бройки, отколкото могат да реализират.

Единична бройка за 18 милиона лева без данъци

Ако се вярва на слуховете, то откритият Chiron е единична бройка за богат клиент. При цена без данъците от 18 милиона лева (21 милиона лв. бруто) този екземпляр би се наредил между Centodieci (19 милиона лв. бруто) и струващия 33,5 милиона лева La Voiture Noire.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин