Ще има ли Hyundai нова муцуна?

2611
2019

Hyundai вероятно ще оборудва своите модели с нова, по-впечатляваща радиаторна решетка

Ще има ли Hyundai нова муцуна? Индикации за това дава фейслифтът на Grandeur за корейския пазар. Големият седан е с изцяло нова радиаторна решетка, която изглежда по-модерна и по-благородна.  Най-голямата особеност на по-широката решетка са интегрираните в нея дневни светлини – ромбоидните части в краищата  ѝ са осветени.

Прилича на студията Le Fil Rouge

Шансовете, това да бъде новата муцуна на моделите на Hyundai, са наистина добри: представената на автосалона в Женева през 2018 г. дизайнерска студия Le Fil Rouge също бе с такъв дизайн. Естествено за серийните модели дизайнът на решетката ще бъде малко редуциран, но като цяло широчината и експресионистичната визия ще бъдат запазени. Как би могло да изглежда това, ни демонстрира обновената току-що за американския пазар лимузина Sonata.

Три дисплея във вътрешното пространство

Новият дизайн навлиза и в интериора на автомобилите на Hyundai – дисплеите в кокпита на Grandeur приличат на MBUX-инфотейнмънт системата на Mercedes. В седана обаче не става дума за широк монитор, а за два отделни дисплея, които са разположени на една ос. От Hyundai обаче не се отказват изцяло от бутони: в централната конзола има още един, малък дисплей, който служи за управление на климатика и е заобиколен от бутони и превключватели.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин