Шофьорка на Golf паркира на касата в Lidl


8
май
2019

73-годишна водачка очевидно е сбъркала пред магазин Lidl в Мюнхен педала на спирачката с този на газта и се забила със своя VW Golf Plus в касите.

Куриозна катастрофа в Унтершлайсхайм (Мюнхен): 73-годишна шофьорка се забила на 7-ми май към 12:15 ч. със своя Golf Plus в супермаркет Lidl, като успяла да стигне чак до касите! По данни на полицията при маневриране на паркинга жената объркала спирачката и газта, като преминала през стъклената витрина на магазина. Вследствие на катастрофата двама души, които чакали на касата. Самата шофьорска се отървала без наранявания.

От полицията съобщили, че възрастната дама зад волана нямала заболявания. Просто била доста объркана. Общо щетите по Golf-а и супермаркета възлизат на 120 000 лв.

Още по темата

Card image cap
Нови двигатели на BMW

18
май
2016

Традиционно от BMW използват лятото на всяка година за представяне на фейслифтове и нови модели. Докато понякога промените се откриват само с лупа, през 2016 г. баварците не се си играя на дребно. За това говорят най-мощният дизелов мотор на BMW, както и новите агрегати в Серия 1 и Серия 2.

Card image cap
V8 мощ за GLC

5
апр.
2017

Mercedes AMG пуска GLC 63 с V8-битурбо двигател и до 510 к.с. SUV-ът от среден размер ще се появи в четири версии

Card image cap

В последния брой:

Архив >