Шофьорите на Porsche правят най-добрия секс


2
май
2018

Както изглежда на водачите на спортни автомобили не им се налага да компенсират нищо: еротичното общество Joyclub е направило запитване до 5000 души (свои членове), като е установено, че две трети от шофьорите на Porsche са доволни от сексуалния си живот. Водачите на Porsche – без значение, дали са мъже или жени, да най-доволните не само в сексуално отношение, но и най-често правят секс в автомобила си.

Шофьорите на Mercedes не чак толкова доволни, колкото колегите си от Porsche – (54,8%), но количествено правят най-често секс. Volvo е в средата – балансирани водачи с редовен сексуален живот. На последните места са притежателите на Seat и Skoda – само 41,7%, респективно 45% от тях са доволни от сексуалния си живот, а всеки пети признава, че се чувства потиснат. Интересен случай представляват водачите на Tesla. те правят сравнително рядко секс, но въпреки това гледат положително на сексуалния си живот. Причината – от анкетата става ясно, че те се самозадоволяват твърде често. Най-високата квота в тази насока е на притежателите на Mini – 73,6%.

Още по темата

Card image cap
From Dusk till Dawn в Rolls-Royce

13
апр.
2016

Кабриолет за близо 330 000 Euro – звучи страховито. Също като легендарния филм за вампири. Една много особена разходка с Rolls-Royce Dawn

Card image cap
Романтично пътешествие с Honda S800

30
мар.
2017

Къщи с гредоред, часовници с кукувички, живописни планински пътища – всичко това насред Япония. Едно пътешествие с Honda S800, малкият роудстър, с който японците дойдоха в Европа преди 50 години

Card image cap
Lancia Thesis: cтилен завършек

5
май
2017

При Thesis отново се опитаха да пишат история. Резултатът: последната голяма Lancia

Card image cap
Клубът на супербързите: Kepler Motion

25
юли
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
Щурата радост от шофирането – Fiat Abarth 595

23
юни
2016

След фейслифта на нормалния Fiat 500 версията Abarth също може да се похвали с нова визия. Първи впечатления от Abarth 595 Competizione със 180 к.с.!

Card image cap

В последния брой:

Архив >