Шофиране със стил: Cayenne Platinum Edition

1701
2022

Porsche лансира ново платинено издание на избрани модели Cayenne. Това специално SUV издание се характеризира с ексклузивни подбрани дизайнерски елементи със сатинирано покритие на боята в цвят Platinum, както и с допълнително стандартно оборудване. Резултатът е особено стилен външен вид, съчетан с атрактивна цена. Платинените издания са налични за Cayenne, Cayenne E-Hybrid и Cayenne S, както и за съответните Coupé варианти.

Изисканата и ексклузивна визия на Cayenne Platinum Edition се характеризира с многобройни специфични за модела детайли със сатинирано покритие в цвят Platinum. Инкрустациите в ламелите на въздухозаборниците отпред, надписът Porsche, интегриран в задната LED светлинна лента, обозначението на модела отзад и стандартните 21-инчови джанти RS Spyder Design, които са запазени ексклузивно за Platinum Edition – всички са боядисани в този цвят. Спортните ауспуси и рамките на страничните стъкла в черен цвят допълнително подчертават спортния, елегантен вид на специалната серия. Налични са базови цветове в бяло и черно, металически покрития в цвят Jet Black, Carrara White, Mahogany, Moonlight Blue и специалният цвят Crayon.

В стилно проектирания интериор предпазните колани в цвят Crayon и праговете на вратите от полиран алуминий с логото „Platinum Edition“ добавят специален щрих, както и интериорният пакет от текстуриран алуминий и сребристо оцветените тапицерии.

Cayenne Platinum Edition съдържа и разширено стандартно оборудване. Това включва LED фарове, включително динамичната светлинна система Porsche Dynamic Light System (PDLS), панорамен покрив, тонирани стъкла, аудиосистема със съраунд звук Bose®, амбиентно осветление, кожени спортни седалки с 8-посочно регулиране, логото на Porsche върху предните и задните подглавници и аналогов часовник на арматурното табло. Porsche Exclusive Manufaktur предлага и широка гама от възможности за усъвършенстване на интериора и екстериора – от селективни промени до обширни модификации.

Платиненото издание на Cayenne вече може да бъде поръчано, като доставките в Германия ще започнат през май 2022 г. Цените с ДДС започват от 89 335 евро за Cayenne с мощност 250 kW (340 к.с.), 102 901 евро за Cayenne E-Hybrid със системна мощност 340 kW (462 к.с.) и 105 995 евро за Cayenne S с мощност 324 kW (440 к.с.).

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин