Широкообхватен ъпгрейд за M2


17
апр.
2019

AC Schnitzer тунингова BMW M2 Competition. Резултатът: 500 к.с. и по-добър звук благодарение на спортен ауспух!

Самите BMW оборудваха M2 с по-голяма мощност: вместо 370 к.с. сега M2 Competition разполага с 410 к.с. все пак не ви се струва достатъчно? AC Schnitzer  са получили разрешение за съвместимо с Euro-6d-Temp увеличение на мощността и са вдигнали броя на „кончетата“ още повече!

Точно 500 к.с. и 650 нютонметра максимален въртящ момент са записани в техническите данни. Цената на ъпгрейда е 11 000 лв. заедно с монтажа. Как се отразява това на динамичните характеристики, засега от AC Schnitzer не дават информация (серийното M2-Competition ускорява за 4,2 секунди до темпо 100). За първи път AC Schnitzer предлага за M2 Competition на цена от около 6000 лв. нова спортна ауспухова уредба с бензинов филтър за твърди частици, за да може моделът на BMW да отговаря на строгите изисквания за отработени газове след тунинговането. Системата включва и нови бленди на ауспуха. Новост е и окачването с регулиращи се пружини RS (около 5000 лв.).

AC Schnitzer предлага и аеродинамичен пакет. Той включва голям брой карбонови елементи: преден сплитер, странични прагове, заден дифузьор и спойлер за покрива, както и допълнително крило на капака на багажника. Тук трябва да приготвите около 10 000 лв. Моделът на AC Schnitzer е с 19 или 20-цолови джанти, както и със сдържани промени във вътрешното пространство. Там тунинг-специалистите са приготвили освен задължителните алуминиеви педали, ново покритие за iDrive-контролери и нови лостчета на волана.  

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >