Шик и спортен? Hyundai i30 Fastback


14
юли
2017

Третото поколение на Hyundai i30 е на пазара от няколко месеца, а през това време производителят показа два варианта на каросерията на модела. Сега семейството на компактния автомобил се увеличава: нека приветстваме с добре дошъл новия Hyundai i30 Fastback.

Линията на покрива на Fastback е с 25 мм по-ниска от нормалната версия с пет врати на модела. Освен това линията е доста елегантна. Типичната трапецовидна форма на задницата преминава в интегриран спойлер. Освен това предната броня е леко обновена, а с новите си джанти и по-ниската с пет милиметра каросерия автомобилът изглежда значително по-спортен.

По-спортна обаче е не само външността: окачването е с по-стегната настройка, с цел редуциране на накланянето на каросерията. Под капака можете да избирате между познатите два бензинови мотора –1,0-литров, 3-цилиндров със 120 к.с. и 1,4-литров, 4-цилиндров със 140 к.с. Трансмисията при малкия мотор е 6-степенна механична, а при големия може опционално да се поръчва и 7-степенна автоматична с два съединителя.

По отношение на инфотейнмънт системата, асистентите и оформлението на кокпита i30 Fastback почти не се различава от комби и хечбек версията. Моделът ще се появи на пазара в края на 2017 и началото на 2018 г.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин