/ Шефлер България отбелязва 30-годишен юбилей с грандиозно роудшоу

Шефлер България отбелязва 30-годишен юбилей с грандиозно роудшоу

През тази година Шефлер България чества кръгла годишнина – 30 години от основаването си. Компанията отбелязва специалния повод с грандизно роудшоу из България, което стартира миналия петък – 23 юни, от Интер Експо център в столицата. Всъщност самото роудшоу, наречено Schaeffler Lifetime Solutions Roadshow, обикаля из цяла Европа. То използва камион с модерно оборудвано полуремарке за демонстрация преди всичко на решения за поддръжката на лагери, следене изправността на агрегати като например електромотори, различни видове лагери, инструменти за монтаж/демонтаж на лагери и много други. Интересното е, че имате възможност да изпитате на живо и дигиталните свързани решения на Schaeffler – например как посредством смартфона си можете да следите нивото на грес в определен контейнер на дадена машина.

Посещението на атрактивното полуремарке, в което могат да ви запознаят например със системи за дистанционно следене на гресирането, дава възможност за директен контакт със специалисти на Шефлер България – като например инж. Алексей Гешев, който работи за компанията от 25 години. Самият Гешев има богат опит с продажбата и интеграцията на лагери – а най-големите, които му се е налагало да доставя за български предпрития в сферата на металообработването, са били с диаметър около 3 м!

Следващите спирки на роудшоуто ще бъдат в Севлиево (28.06), Девня (30.06), Бургас (04-05.07) и Гълъбово (7.07). Повече за Schaeffler Lifetime Solutions Roadshow можете да разберете на този линк.

Непланираните престои на машините са скъпи и водят до рязко увеличаване на натоварването на работното място.Schaeffler Lifetime Solutions предлага широка гама от решения и продукти, които да гарантират, че поддръжката на вашите системи протича гладко и по план. Запознайте се с цялата ни продуктова гама отблизо, като посетите Schaeffler Lifetime Solutions камиона.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин