Шест ауспухови тръби и 24-цолови джанти за G 63


5
май
2019

Lumma предлага широкообхватен аеродинамичен пакет за Mercedes AMG G 63. Кулминацията: шест ауспухови тръби!

Серийният Mercedes G-клас ви се струва прекалено скучен?Няма проблем – насочете се към Lumma Design? Тунинг-специалистите ще ви осигурят подобаваща визия – не на последно място и благодарение на шестте ауспухови тръби. Това обаче не е всичко: Lumma предлага също така и по-голяма мощност!

Тройните тръби от всяка страна определено са най-характерният отличителен белег на Lumma CLR G770. Аеродинамичният пакет също привлича погледите: нови предни и задни брони, по-широки калници и внушителни странични прагове, по желание и в прозрачен карбон, спойлер на покрива и заден дифузьор. цената на бодикита е около 22 000 лв. Освен това се предлагат и четири допълнителни фара за покрива и някои други дребни екстри като допълнителен елемент на предния капак, нови дневни светлини, обновена рамка на радиаторната решетка и карбонови капаци на страничните огледала.

Който желае, може да получи от Lumma няколко допълнителни „кончета“. Така наречената пауър-бокс увеличава мощността на 4-литровия V8 със серийните 585 к.с. в G 63 с още 65 к.с. до 650 к.с., повишавайки освен това максималния въртящ момент на 950 нютонметра. Разполагащият с 422 к.с. G 500 се сдобива с увеличение от 110 к.с. и вече разполага с 532 к.с. Lumma G-клас се отличава с нови 24-цолови джанти с гуми с размер 295 (отпред) и 355 (отзад), които изпълват по перфектен начин по-широките с 40 милиметра калници.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >