AUTO BILD България / Шейх си направи Mustang чудовище

Шейх си направи Mustang чудовище

Тунингът е въпрос на вкус – поредното доказателство за това Mustang Truck, който напомня на автомобил от 30-те години. Родината на проекта е ОАЕ


9
юли
2017

Обединените арабски емирства са родината на, меко казано, някои от най-странните тунинг творения в света. Там можете да срещнете с фолиран в „злато“ Range Rover, розово Ferrari FF, G-клас в стил „автомобил на пожарната“ и какво ли още не. От същата страна идва и още един не по-малко забележителен автомобил: Ford Mustang, „вдигнат“ почти като чудовищен камион с идеята да прилича на… луксозна лимузина от 30-те години!

Под каросерията на тунингования Mustang откриваме шаси и 6,4-литров мотор от Dodge Ram. Собственикът на машината я описва като „най-големия Mustang на света“ – тя е дълга 5,70 метра и широка 2,30! От всяка страна има по едно резервно колело.

Още по темата

Card image cap
911 с McLaren-усещане

14
дек.
2016

McLaren F1 е прекалено скъп за вас? Негова алтернатива е "Centro911" на Trinity Motorsports: едноместният уникат струва „само“ 100 000 лева!

Card image cap
Tesla Model S: екстремен тунинг

9
сеп.
2016

Tesla Model S впечатлява със своите 700 к.с., но каросерията е прекалено обикновена за много тунинг-фирми. Представяме ви най-яките модификации на електромобила

Card image cap

В последния брой:

Архив >