Шантавият пикап на Yamaha побира два мотоциклета

Концептът на Yamaha е перфектен за превозване на мотоциклетите им


26
окт.
2017

Развълнувахме се, когато Yamaha обяви, че ще покаже концептуален автомобил на изложението в Токио. В Yamaha вече са правили концепт – Sports Ride – малка спортна кола. Очаквахме, дори се надявахме, че компанията е подготвила нещо подобно. Както се оказа, това не е така. Вместо това получихме Cross Hub – пикап със странен дизайн.

Дизайнът му не е за всеки. Всяка повърхност още малко ще се пръсне от криви, гънки, отвори и смесица на различни видове материали. Все едно никой от отдела по дизайн не имал смелостта да каже „не“ на всички предложения. Одобряваме идеята за малък пикап, особено когато бивши „компактни“ пикапи като Colorado и Tacoma продължават да растат. Cross Hub може да е обещаващ малък товарач. Cross Hub изглежда като двуместен пикап, но всъщност има място за четирима. Той има разположение на седалките във формата на диамант – седалката на водача е по средата, зад нея има още две и най-отзад още една. Това разположение позволява иза повече място в багажника. Според Yamaha, мястото е достатъчно, за да се поберат два мотоциклета.

Още по темата

Card image cap
Заради еърбеговете на Takata идва най-голямата сервизна акция?

5
май
2016

Дефектни въздушни възглавници, произведени от японския доставчик на автомобилната индустрия Takata, могат да се окажат причината за привикването на 175 млн. коли в сервизите

Card image cap
Лейди Гага в Chevy El Camino!

1
апр.
2016

Обикновено сме свикнали да виждаме Лейди Гага да се разхожда с някой Rolls-Royce. Сега обаче тя се превръща в Blues Sister – на борда на Chevy El Camino!

Card image cap
Идва най-екстремното Bentley на всички времена (ВИДЕО)

5
ян.
2017

Англичаните разпространиха тийзър на новия автомобил, чиито първи снимки ще бъдат показани утре

Card image cap

В последния брой:

Архив >