Чистоново Lamborghini Huracán блъснато след 20 минути!

3006
2020

Собственикът тъкмо бил взел своята нова придобивка с 640 к.с. от търговеца и Lambo-то се превърнало в тотална щета. Този път обаче не водачът носи вина!

Такива истории има много: някой си купува нов спортен автомобил и малко след това катастрофира. Причината почти винаги е една и съща: новоизлюпените водачи на спортни коли подценяват мощността на автомобила и надценяват способностите си зад волана. В този случай от 24-ти юни 2020 г. в английския Западен Йоркшир причината обаче не е тривиалната. Lamborghini Huracán Performante Spyder катастрофира на магистрала M1 Highway до Лийдс. Според полицията притежателят на автомобила го купил само 20 минути преди това. Водачът обаче няма вина за произшествието! На права отсечка  Lamborghini получил „технически дефект“, който накарал спортната кола с 640 к.с. да спре. Движещ се отзад ван не успял да реагира навреме и се ударил в задницата на Huracán.

Lambo-то е за моргата, а водачът – невредим

Местната полиция направила следното изявление: „Това е само автомобил! В този случай едно 20-минутно Lamborghini, което било принудено да спре заради механичен дефект, е ударено силно от невинен водач.“ Щетите по струващото 520 000 лв. кабрио на Lambo са доста сериозни: почти цялата задница с двигателния отсек е унищожена, освен това е откъснато и едно колело. Благородният V10-атмосферен мотор е за моргата. Полицията съобщава за тотална щета на спортния автомобил. Водачът на Lamborghini се отървал без наранявания. Шофьорът на вана бил леко ранен в главата.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин