Четири нови лекотоварни модела от Renault


25
апр.
2019

Groupe Renault улеснява живота на своите бизнес клиенти, като подобрява дизайна и качеството на своите продукти, и предлага повече технологии, комфорт и услуги. През 2019 г. Renault актуализира част от своята гама лекотоварни автомобили, за да затвърди лидерската си позиция на пазара.

  • Новото Renault Masterпредставя изцяло обновена предна визия, нов интериор, нови помощни средства за шофиране, по-мощни и икономични двигатели (до 180 к.с./400Nm). Моделът улеснява живота на потребителите с ново и иновативно оборудване. Новото Renault Master се предлага и в напълно електрическа версия – Master Z.E.*.
  • Новото Renault Trafic e многофункционален лекотоварен автомобил, предлагащ изтънчен интериор, екстериор и нови двигатели. Новото Renault Trafic се предлага и във версии за пътнически транспорт.
  • Новото Renault Alaskan запазва своя мускулест дизайн, прибавяйки нови функционалности за повече здравина и максимална безопасност. Моделът предлага полезен товар, увеличен до 1,1 тона.
  • Kangoo Z.E. Concept е градски електромобил, предвещаващ обновяването на гамата на Kangoo, която се очаква през 2020 г. С изваяна и динамична конструкция моделът може да бъде адаптиран към промените в работната среда и мобилността.

След премиерата на концептуалния модел EZ-PRO, Groupe Renault продължава да се подготвя за бъдещето чрез проучване на нови предложения за куриерски услуги с EZ-FLEX, електрическо и свързано, компактно и маневрено превозно средство.

Със своите 120 години опит и лидерство на пазара на лекотоварни и електрически лекотоварни автомобили в Европа от 1998 г., Groupe Renault постави нов световен рекорд за продажби през 2018 г. с 619 229 автомобила. Компанията затвърждава позицията си не само в Европа, но и в Латинска Америка и в Азиатско-тихоокеанския регион. Renault е европейски пионер и лидер в електрическите лекотоварни автомобили (с пазарен дял от 46,2%), главно с Kangoo Z.E.

Groupe Renault демострира силно лидерство на пазара на лекотоварни автомобили и затвърждава амбицията си да превърне Алианса Renault-Nissan-Mitsubishi в първия световен производител на лекотоварни автомобили с повече от 2,5 милиона продажби. Groupe Renault развива своето присъствие в Южна Корея с лансирането на Renault Master, в Латинска Америка, с новото Renault Kangoo, специално пригодено за нуждите на южноамериканските потребители и с пикапа Duster Oroch, най-продаваният автомобил в Аржентина и Колумбия. В Китай RBJAC (Renault Brilliance Jinbei Automotive Company) ще лансира седем лекотоварни модела (от които три напълно електрически) до 2022 г.

Още по темата

Card image cap
Край на безплатните германски магистрали!

2
дек.
2016

Вчера по време на посещение в Брюксел на германския транспортен министър Александер Добриндт без решено въвеждането на платена такса за използване пътищата в Германия за леките автомобили.

Card image cap
„Умен“ предпазен колан улеснява евакуацията

20
юли
2016

Иновацията на Атос получи приза за сигурност в категорията „Транспорт и мобилност“ на конкурса Connected Objects 2016

Card image cap
Най-мощният сериен Cayenne – с 550 „коня“

28
окт.
2017

Третата генерация на Porsche Cayenne е изцяло нова разработка, но изглежда като предшественика. Turbo с 550 к.с. е топмоделът! Вижте цялата информация

Card image cap
BMW X7: eто го „баткото“ на Х5

7
сеп.
2017

В Мрежата „изтекоха“ първите фотографии на концептуалния 7-местен SUV на „баварците“

Card image cap

В последния брой:

Архив >