ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ 10 НА AUTO BILD:


8
окт.
2020

SECOND HAND

Mercedes GLK върви гладко

С пробег от 200 000 километра този Mercedes GLK е тъкмо разработен

ИЗБОРЪТ ИЗГЛЕЖДА ПРЕДВИДИМ. СРЕД повече от 2500 употребявани автомобила, с които в момента разполага Autohus, има само два Mercedes GLK. Един 220 CDI и един 350 CDI. 4-цилиндровият дизелов с пробег от 100 000 километра е изминал наполовина колкото V6 и струва с около 8000 лв. повече. Не звучи много вълнуващо – избираме седемгодишния 350 CDI. Той ни привлича не само с внушителния си максимален въртящ момент от 620 Нм.

УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ

На тази Honda можете да разчитате

Проверяващите от TÜV и притежателите обичат Honda CR-V. Четвъртото поколение на модела е сред най-горещите предложения на пазара

ОТ ГОДИНИ ПРОДАЖБИТЕ НА HONDA В Германия обикновено не нарастват. През юли например японците, които с фината си техника си извоюваха през 80- те години имиджа на BMW от Страната на изгряващото слънце, имаха 0,4 процента пазарен дял в Германия. След тях са Land Rover, Subaru и Jaguar. Трудно обяснимо е, тъй като хората от Honda имат в гамата си със CR-V (в глобален аспект) един от най-продаваните SUV-ове. В Германия компактният модел отстъпва на Tiguan, Tucson, Kuga и компания. За клиентите на употребявани автомобили още едно основание да се насочат към четвъртото, произвеждано от 2012 до 2018 г., поколение. Външният вид на модела е семпъл и не бие на очи. Модел за любов от втори поглед. С приличен клиренс и големи стъклени повърхности CR-V изглежда почти като кръстоска между SUV и комби, като не прави шоу а ла мачо, типично за други модели с висока позиция на седене.

РИМ И ЧЕСТТА

Навремето всичко бе по-добро – хората се наслаждаваха умишлено на красивите неща. Ferrari Roma иска да възроди това усещане

РИМ В РАННИТЕ 60 ГОДИНИ – ВСЪЩНОСТ няма как да съм бил сви- детел на случващото се, все пак съм набор 1983. Според презентацията на Ferrari за пресата по онова време пред кафе- нетата е имало само красиви жени, облечени в летни рокли, докато господата са преминава- ли покрай тях със своите 250 GT Lusso, облечени в костюми и с шапки. Лек следобеден флирт – la dolce vita. Именно това усещане за живота искат да трансферират в настоящето хората от Ferrari.                

ЕКСТРАТУР

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio срещу Mercedes AMG C 63 S

Най-расовите спортни седан са на Аlfa и Mеrcedes. Сравнихме ги и открихме разликите

Още по темата